Kanta-asiakkuus

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI

Kanta-asiakkuus mahdollistaa lääkkeiden yhteisvaikutusseurannan ja kokonaislääkityksen hallinnan. Tämä parantaa lääkitysturvallisuutta. Kanta-asiakkuudesta on myös taloudellisesta hyötyä. Kanta-asiakkaan kaikki Vaajakosken apteekissa tekemät reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta, joka on 2-8 % ostokertymästä riippuen. Asiakas saa kertymänsä mukaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Kanta-asiakkaat saavat etuja palvelumaksuista. Vaajakosken apteekki pidättää oikeuden muutoksiin.

Apteekkimme kanta-asiakkaana kerrytät kaikista reseptivapaista ostoistasi ostohyvitysalennusta, joka on 2-8% ostokertymästä riippuen. Kanta-asiakas saa kertymänsä mukaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Kanta-asiakkaana saat etuja myös palvelumaksuista. Liity kanta-asiakkaaksemme apteekissa tai tulosta kanta-asiakaslomake ja palauta se täytettynä apteekkiin.

Kanta-asiakaslomake

Kanta-asiakkaan ostohyvitysprosentit, voimassa toistaiseksi:

Ostot/kalenterivuosi     Alennusprosentti

50 – 100 €                         2%

101 – 200 €                       3%

201 – 300 €                      4%

301 – 500€                       5%

500 €                                8%

Liittyessäni Vaajakosken apteekin kanta-asiakkaaksi hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Vaajakosken apteekin asiakasrekisteriin. Hyväksyn myös, että minulle voi lähettää sähköpostiviestejä tarjouksista ja apteekin tapahtumista. Asioidessani Vaajakosken Apteekissa Kela-korttini tiedot saa tarkistaa reseptintoimituksessa sähköisesti Kelalta. Tietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Vaajakosken apteekin kanta-asiakaskorttina toimii Kela-kortti, joka tulee esittää ostokertymien kirjaamiseksi kassalla ja reseptintoimituksen yhteydessä.

Kanta-asiakkaan tietosuojaseloste