Tutustu kosmetiikkasarjoihin


Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää tuotteita sekä iho-ongelmiin että kauneudenhoitoon. Siksi ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Tuotekategoriat voidaan jakaa viiteen ryhmään: akne, kasvot, intiimihygienia, suun ja hampaidenhoito sekä aurinkotuotteet.

Tuotesarjan omat kotisivut »Avene

Avene tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka ihoa parantava ja rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700 luvulta lähtien. Myöhemmin myös ihotautilääkärit ovat todenneet sen vaikutuksen. Kaikki Avenen tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan omat kotisivut »


Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle.
Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit.

Tuotesarjan omat kotisivut


favora_logo

 

 

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Tuotesarjan omat kotisivut


IdunMinerals-logo

 

 

 

 

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto ja -puna, luomi- ja ripsivärejä sekä kynsilakka. Valittavana on myös sarjaan kuuluvia meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettua puhdistusainetta.

Tuotesarjan omat kotisivut >>

 La_roche_posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija. Sisältää rauhoittavaa ja antioksidanttista La Roche-Posay -thermal lähdevettä. Tuotteiden lähtökohtana ovat ihotautilääkäreiden tarpeet ja vaatimukset tuotteille. Sen vuoksi La Roche-Posay’n kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus-tehokkuus-yksinkertaisuus.

Tuotesarjan omat kotisivut »


 

 

 

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.

Tuotesarjan omat kotisivut »


widmer

 

 

 

 

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden valmistustapa mahdollistaa bakteereita sisältämättömien tuotteiden valmistamisen, minkä ansiosta tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Näin valmistetut tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan omat kotisivutVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omat kotisivut »