Uutuustuotteita

1. HEHKUA HIUKSILLE
Uudet Plantur 39 Sävyttävä -tuotteet tuovat uutta hehkua hiuksille. Ne antavat hiuksille asteittain syvenevän lämpimän vaalean sävyn ja vahvistavat hiuksia. Tuloksena pesu pesulta kiiltävämpi ja säteilevämpi hiussävy.
Plantur 39 sävyttävä vaalea shampoo 250 ml tai hoitoaine 150 ml 18,28 €

2. LEUKALINJA KIINTEÄKSI
Vichy Neovadiol Phytosculpt Neck&Face Contour on kaulan ja leukalinjan ihoa muotoileva ja kiinteyttävä hoitovoide. Kehitetty vaihdevuosi-ikäiselle naiselle, joiden ihossa näkyy veltostumisen merkkejä.
Neovadiol Phytosculpt Face & Neck Contour -hoitovoide 50 ml 43,50 €

3. KOSTEUTUSTA IHOLLE
Nopeasti imeytyvä perusvoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää ihon kuivumista ehkäiseviä karpamideja, rauhoittavaa kauraa ja ihon suojakerrosta tukevia prebiootteja. Sopii koko perheelle.
Atopik-perusvoide 400 ml 29,95 €

4. KRAMPIT KURIIN
Kramppeihin ja suonenvetoihin. Uusi kaksitehoinen Apteq Crampex poretabletti on tehokkaampi kuin pelkkä magnesium. Sisältää magnesiumsitraatin lisäksi kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia.
Crampex-poretabletti, 14 tabl. 9,50 €

5. LIHASKIPUUN
Synomax Lihasgeeli lievittää lihaskipuja, turvotusta ja tulehdusta lihaksissa sekä auttaa palautumaan rasituksesta.
Synomax Lihasgeeli 100 ml 14,00 €

6. KOSTETUTTA SILMÄLUOMILLE
Bevita Eye -silmäpyyhkeet ovat pehmeitä kuitukangasliinoja, joiden ainesosat kosteuttavat ja puhdistavat herkkää silmäluomea ja ripsiä.
Bevita Eye – silmäpyyhkeet 20 kpl

7. NOPEASTI UNEEN
Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, piparmintunmakuinen suihke. Valmistettu Suomessa. Pakkaus sisältää 150 annosta.
Melatoniini Orion 1 mg spray, 20 ml 19,92 €

8. VATSA TOIMIMAAN
Smartlax on markkinoiden laajin tuotesarja vatsan toimintaan. Sarjassa on pitkäaikaiseen käyttöön sopivat makrogolivalmisteet joko elektrolyyteillä tai ilman. Tilapäiseen käyttöön sopii nopeasti vaikuttava peräruiske.
Smartlax Makrogoli + elektrolyytit, Makrogoli Plain tai Peräruiske 6,00 – 39,80 €

9. KYNSIEN HOITOON
Hoitaa ja peittää kynsisientä Nailer Hoida & Lakkaa hoitaa kynsisientä ja peittää samalla värjäytymät ja vauriot hengittävällä kynsilakalla. Ihanteellinen vaihtoehto lämpiminä vuodenaikoina, kun avoimia kenkiä käytetään usein.
Nailner Hoida & Lakkaa 2 x 5 ml 29,00 €